top of page
IMG_4890.JPG

Sarah Hill | Violí

Sarah Hill va estudiar al Royal Northern College of Music de Manchester amb Richard Ireland, on va obtenir una diplomatura i un Diploma de Postgrau enInterpretació.
L'any 2.002 es va unir a l'Orquestra do Algarve (Portugal), com a Primera Viola, on hi va romandre tres anys. Durant aquest temps va realitzar regularment concerts de música de cambra, i també va interpretar, en diversos concerts, la Simfonia Concertant de Mozart (per a violí, viola i orquestra) com a viola solista.
Ha tocat en nombroses orquestres del Regne Unit, inclosa la Bournemouth Symphony Orchestra, Òpera Nacional de Gal·les i l'Orquestra de la Ràdio i Televisió d' Irlanda. Des del juliol de 2.005 és membre de la Royal Liverpool Philharmonic Orchestra. El 6 de gener de 2.012, en el XIII Concert de Nadal a Castellvell del Camp, actuà com a viola solista convidada amb l'Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona, sota la direcció de Xavier Puig, on hi interpretà la Romanze per a viola i orquestra de Max Bruch, i l'Andante i Rondó Hongarese, de Karl Maria von Weber. És membre fundador del Liverpool String Quartet des de la seva creació el 2010.
És viola resident de l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona desde l’any 2.008, i
membre permanent de la secció de cambra d’aquesta formació (Orquestra de Cordes
i Quartet Cum Jubilo).
També forma part de la Junta d’Ars Aurea Sonora, desde 2.013 com a vice-presidenta.

Sarah Hill
bottom of page