top of page

Hemiòlia: LAYLA - un viatge d'esperança

Jordi Bonilla | Oboe

Paula Martí | Piano

Layla és un espectacle eclèctic que combina la música en viu amb sons electrònics d’actualitat i la projecció d’un muntatge audiovisual, sincronitzats al detall. Tot plegat, juntament amb tocs escènics dels músics, dóna peu a fer volar la imaginació i a la interpretació personal de cada espectador respecte la història que es planteja.

El so del duet d’oboè i piano Hemiòlia ens submergeix, a través de la música de Manuel de Falla, en una lectura poètica de la migració forçada des de les zones més empobrides econòmicament del planeta cap a d’altres amb més recursos.

La idea de fons que ens transmet la història és el procés emocional que comporta el fugir d'una societat amb pobresa econòmica per arribar a una altra on aquesta és la d’un altre tipus, la de valors. És el cas de la Layla, una nena africana que veient que no té altra sortida decideix iniciar un viatge en busca d’un món millor: un viatge d’esperança.

Aquesta és la reivindicació de l’espectacle: el mateix món que acull persones amb esperança és també un món ple de guerres, contaminació ambiental, destrucció i odi.

Us convidem a que gaudiu de l’espectacle!!!

Nelia Sanxis | Flauta: Service
bottom of page