top of page
Nit Opera CMF22.png

Concert #1

Concert innagural: Nit d´Òpera

Ximena Agurto (Soprano), Roger Padullés (Tenor) i el pianista anglés Alan Branch obriràn el CMF 2022 i ens oferiran una nit a la fresca d' òpera a la Ermita de St. Anna plena de les millors aries d'òpera i sarsuela.

Divendres 29 de Juliol 2022 21:00h

Concert #2

El Niño Gonzalez

Nit de Joves amb la gran sensació del moment, el Niño Gonzalez.

Dissabte 30 de Juliol 2022 22:00h

Unknown-2 (1).jpeg

Concert #3

toti_2_edited.jpg

Toti Soler

Toti Soler és, per damunt de tot, un músic, un compositor. Un músic que, de vegades, canta. Aleshores la seva veu acompanya la guitarra. Quan en Toti Soler toca i canta, parla d'amor i d'enyor –tan a prop!- Posa música, amb melodia clara, a la veu dels poetes.

Vicent Andrés Estellés (1924-1993) va escriure: "Lluminós i terrible, Toti Soler i la seva guitarra, tota de llum i de
tendresa, de delicadesa, d'aigua."
Música i poesia, dues formes d'art germanes que juntes creixen i germinen. Dues veus unides cap a l'emoció. Així toca i canta Toti Soler.

Diumenge 31 de Juliol 2022 21:00h

Concert #4

Coral Lianna

Coral Lianna 1.webp

El Cor Lianna de Castellvell del Camp és un cor mixt de nova creació. Va començar els assajos el passat mes d’octubre i va fer el seu concert de presentació el passat Nadal.
Durant aquests mesos s’han anat incorporant cantaires als que els agrada compartir música i que tenen moltes ganes i il·lusió per fer créixer el projecte.
El seu repertori està basat en música moderna (pop català, pop internacional, swing, gospel...) i estan dirigits per la Rosa Sanahuja.

Dilluns 1 d'Agost 2022 21:00h

Concert #5

Lildami

L'estil musical en què es basa la seva música és el trap i la música urbana, que combina amb altres estils, com l'havanera o himnes aparents en algunes cançons. Lildami s’ha convertit en el referent de la música urbana catalana per excel·lència dels Països Catalans. Un cantant que destaca pel seu missatge allunyat dels estereotips delgènere que l’han fet conquerir Catalunya amb tant amb el seu disc Flors Mentre Visqui    

LILDAMI.jpg

Dimarts 2 d'Agost 2022 22:00h

Concert #6

joan chamorro big four  (1)_edited.jpg

Joan Chamorro Big Four

Joan Chamorro Big four és un quartet format pel guitarrista Josep Traver, col·laborador habitual de Joan en els darrers 15 anys i per Èlia Bastida i Alba Armengou, les dues joves jazzistes sorgides de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro. Alba i Élia tenen una extensa discografía de la qual cal destacar els seus respectius discos de presentació, el "Live" al costat de Scott Hamilton, i en el cas d ́Èlia Bastida, "The Magic Sound of the Violin" i "Èlia Bastida meets Scott Hamilton"El repertori del quartet és un reflex dels gustos musicals dels 4 músics que el formen, i hi té cabuda el jazz, la bossa i la música popular.

Dimecres 3 d'Agost 2022 21:00h

Concert #7

Quartet Zephyr

Quatre flautistes amb un mateix QUARTET origen, l’Escola i Conservatori de Música de Reus, es reuneixen de nou després de continuar la seva trajectòria formativa, tant a Espanya com a diversos punts d’Europa, per crear un projecte on mostraran i compartiran entre elles i amb el públic tot allò que han après tant del món de l’orquestra com del flautístic.

FOTO COLOR_edited.jpg

Dijous 4 d'Agost 2022 21:00h

Concert #8

Hemiòlia

Layla cartell.tif

Layla és un espectacle eclèctic que combina la música en viu amb sons electrònics d’actualitat i la projecció d’un muntatge audiovisual, sincronitzats al detall. Tot plegat, juntament amb tocs escènics dels músics, dóna peu a fer volar la imaginació i a la interpretació personal de cada espectador respecte la història que es planteja.

El so del duet d’oboè i piano Hemiòlia ens submergeix, a través de la música de Manuel de Falla, en una lectura poètica de la migració forçada des de les zones més empobrides econòmicament del planeta cap a d’altres amb més recursos.

Posposat a Divendres 26 d'Agost 2022 21:30h degut a la pluja.

Concert #9

Hail String Quartet (Regne Unit)

Quatre joves interprets de Liverpool arribaran al Castellvell MusicFest 2022, la que serà la seva primera gira internacional.

Prepara't per a un Concert Familiar plé de balls pels mes petits...i pels mes grans també!!

IMG_8292.jpg

Dissabte 6 d'Agost 2022 12:00h

Concert #10

foto bsr.jpeg

BANDA SIMFÒNICA DE REUS

La Banda Simfonica de Reus s'estrena al Castellvell MusicFest 2022.

Dissabte 6 d'Agost 2022 21:00h

MES INFORMACIÓ

Concert #11

ARS AUREA ENSEMBLE

El Souvenir de Florence de Tchaikovsky i el Quintet de Piano de Dvorak serà interpretat pels millors musics de corda del panorama nacional i internacional provinents de Tarragona, Barcelona, Madrid, Valencia i Liverpool.

Diumenge 7 d'Agost 2022 21:00h

Ars Aurea Ensemble copy.png
bottom of page