top of page
Foto Cèlia.jpe

Celia Salas Escobar | Flauta

Nascuda a Reus l'any 1995, inicia els seus estudis amb la professora Nèlia Sanxís l'Escola i Conservatori de Música de Reus rebent el Premi Extraordinari de flauta. Continua la seva formació al Conservatorio Superior de Música de Aragón (CSMA) amb els professors Fernando Gómez, Antonio Núez y André Cebrián. També ha ampliat els seus coneixements interpretatius amb professors com Emily Beynon, Andrea Oliva, Davide Formisano, Ulrich Biersack, Chiara Tonelli, Júlia Gállego, Salvador Martínez, Vicens Prats, Christian Farroni, Magdalena Martínez, Paco Varoch i Aldo Baerten, entre altres.
Forma part de diverses joves orquestres com la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC i JONC Alevins), la Jove Orquestra de les Comarques Gironines
(JOCG) i participa com academista a la Mahler Chamber Orchestra (MCO). Ha tocat a sales com la Pau
Casals i la Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona, la Sala Mozart de Saragossa, a la Philharmonie de Colònia, a la Konzerthaus de Dortmund, a la Philharmonie d’Essen, al Teatre Arriaga de Bilbao, al TeatrePrincipal de Vitoria i a l’Auditori de Girona, entre altres.

Continuant amb els estudis, cursa el Máster a l’Hochschule für Musik Detmold amb el professor János Bálint mentre col·labora amb la Detmolder Kammerorchester. A nivell cambrístic, ha col·laborat amb Murtra Ensemble, és membre d'Ennèagon Ensemble i és membre fundadora de Bärhof Ensemble.

Sarah Hill
bottom of page