Castellvell MusicFest

Dies
Hores
Minuts
Segons

Divendres 2 d'Agost 21:00h
Plaça de Maria Rosa Solé Gaspà (Pati del Consultori)

BORJA PENALBA EN CONCERT
GIRÒVAG

Horari del Esdeveniment

Portes obertes a les 20:30 h

Inici del concert: 21:00 h
Sense interval
Finalització del concert: 22:15

Giròvag és el primer projecte signat en solitari per Borja Penalba.

Borja Penalba fa música, és músic, fa de músic, és música. Giròvag vol ser més que un disc, vol ser més que un concert i una gira. Giròvag és una idea.

Acostumat a navegar per la música amb les oïdes ben obertes i els ulls tancats, ara toca alçar les parpelles amb la mirada posada en tot allò viscut i el que queda per viure, omplint l’escenari amb l’eclecticisme que li bull per les venes a Borja Penalba. Un vals, un tango, una suite, un cant de bressol, un rock, una balada… Essència i poliedrisme, en una mena de divertiment circense que assoleix amb una banda tan multidisciplinar com ell.

Comença el viatge.

MÚSICS

Josep Zapater, artista multidisciplinar: compositor, cantant i actor, i codirector de «Cashalada cia» amb la qual realitza espectacles com “L’Aneguet Lleig” o “Tic-Tac” tots dos guardonats amb el premi MAX a millor espectacle. També és autor de la banda sonora de “Coses a fer Abans de Morir” guardonada amb el Premi Berlanga a la millor banda sonora.

Tere Núñez, guitarrista, cantant i compositora. Des de la seua adolescència la música s’apodera d’ella i l’extèn tant en projectes propis (“MoiTere, Jazzeando con Bebés,Vince Benedetti Trio”, Modybu, Sumayae), com acompanyant a altres artístes (Presuntos Implicados, Conchita, Carraixet, Feliu Ventura…).

Vicent Colonques, músic, productor, comunicador, director artístic i musical. Pianista amb àmplia experiència professional. A banda de liderar el trio de Jazz contemporani BRON, té una extensa discografia i una trajectòria d’il·lustres col·laboracions (Bruce Arnold, Celia Mur, Efren López, Mara Aranda, Rafael Lechowski, Alberto Gambino, Jonathan Pocoví, Pau Alabajos o Andreu Valor). Col·laborador al programa de ràdio d’À punt “Territori Sonor” amb la secció “Música Lliure”. Director dels “Premis Carles Santos de la Música Valenciana” de l’Institut Valencià de Cultura en les edicions de 2021, 2022 i 2023.

Josep Bas, batería de sessió, a format part de bandes com Atzukak, MdG , Batukemtukada… 
Actualment col.labora amb artistes i bandes com; Jonatan Penalba , Andreu Valor, Limbotheque o Graham Foster d’entre altres.