top of page
IMG_5521-preview.JPG
Benvinguts: Information

Benvinguts al Castellvell MusicFest 2022


Poc a poc, anem consolidant aquesta tradició estival, d’oferir als castellvellencs, castellvellenques, i tots i totes els visitants que proveniu d’altres contrades, un projecte professional de qualitat, eclèctic, que abarqui el major ventall possible de sensibilitats i gustos per la música de la que ens agrada gaudir. Això està essent possible gràcies al treball de moltes persones, entitats, agrupacions, cada vegada més, i sempre amb el fonamental suport de l’Ajuntament de Castellvell del Camp que, en representació de la seva ciutadania, va apostar al seu dia, i tot i les dificultats sociosanitàries i econòmiques del moment, ara fa dos anys, per acollir una proposta que està creixent a cadascuna de les convocatòries que ha anat programant entre la última setmana del mes de juliol, i la primera d’agost. 

Des d’Ars Aurea Sonora i l'Ajuntament de Castellvelldel Camp estem aconseguint el nostre objectiu de convertir el Castellvell MusicFest en un referent clau i essencial, d’entre la multitud d’ofertes culturals i musicals que apareixen en aquestes dates. I volem seguir treballant intensament perquè el públic que ha anat acudint a aquesta cita, vegi acomplides les seves expectatives de fruir de l’expressió de grans professionals que ofereixen el seu art. 

Del 29 de juliol, fins al 7 d’agost, cada dia, una actuació a càrrec de diferents grups i formacions que, com sempre, coincidiran, alguns del nostre entorn geogràfic, d’altres de diferents països, i tots ells de prestigi internacional o amb una gran projecció de futur. 

Amb el concert innaugural “Nits d’Òpera”, les veus de Roger Padullés (tenor) i Ximena Agurto (soprano), amb el nostre pianista resident, Alan Branch, ens obriran les portes del cel estel·lat a l’Ermita de Santa Anna, un lloc privilegiat, amb una acústica excepcional, on podrem gaudir d’una espectacular obertura del Festival. 

Prendran el relleu els artistes i grups: “El Niño González”; el cantautor “Toti Soler”; la “Coral Lianna”; el reconegut a tots els Països Catalans “Lildami”: el Big Four de Joan Chamorro; el Quartet de Flautes “Zephyr”, un grup de joves promeses del Camp de Tarragona; l’espectacle Layla, a càrrec del grup Hemiòlia, que amb l’audiovisual ens portarà de viatge a l’Àfrica; el conjunt britànic de corda Hail String Quartet, format per quatre infants que interpretaran un concert per als nostres infants i les seves famílies, i amenitzaran la recepció en altres espectacles; l’aclamada Banda Simfònica de Reus; i, com a cloenda, el concert de l’Ars Aurea Ensemble, sextet de cordes que reunirà a sis músics membres de les més prestigioses orquestres internacionals, amb el pianista resident, Alan Branch, que ens portaran “Souvenirs” de Florència, i l’apassionada música romàntica eslovaca d’Antonin Dvorak. 

Onze espectacles en els llocs més emblemàtics de Castellvell del Camp, escollits per a convocar a tots aquells que hi volgueu venir a participar. 

Esperem que us animeu a compartir les màgiques vetllades i estones en les que la música serveixi per guarir-nos, per aprendre i per fer-nos créixer. 

Moltes gràcies a tots i totes.

Daniel Sanxis i Silleras - Director Artístic del CMF
Jordi Borràs Gelonch - Gerent Ars Aurea Sonora
Jordi Jové Balanyà - Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp


 

bottom of page