top of page
IMG_5521-preview.JPG
Benvinguts: Information

Benvinguts al Castellvell MusicFest

Benvolguts. Després de l’èxit aclaparador de la primera edició del «Castellvell MusicFest», que tingué lloc el passat estiu de 2020, tot i les adverses condicions que provocà la situació de crisi sanitària, per nosaltres és un plaer i un privilegi poder anunciar-vos aquesta segona edició del festival, que hem emprès amb molt d’esforç, treball i il·lusió, en el nostre determini de seguir apostant i lluitant per la cultura musical. 
Durant aquests últims mesos, el sector de la cultura ha pogut seguir endavant, gràcies a la tasca d’artistes, el suport d’empreses i administracions públiques, i l’entusiasme d’un públic que no ha dubtat a retornar a teatres, auditoris i sales de concert en quant ha sigut possible.
Amb la ferma esperança que ben aviat podrem tornar a la nostra realitat quotidiana, compartint els millors moments amb el nostre entorn social, aquest any hem ampliat la nostra proposta, i hem millorat el seu format a fi i efecte de consolidar la celebració del «Castellvell Musicfest», com a principal referent musical tradicional de les nostres comarques. 
Del 31 de juliol al 8 d’agost, oferim un ampli ventall de programes de diferents estils: «pop&rock», xaranga i batucada, cançó d’autor, concerts familiars i per a infants, música de cambra, òpera, lied i sarsuela, perquè la música pugui arribar al major nombre possible de persones que vulguin gaudir dels sons que els arriben al cor. 
Volem oferir al nostre públic la millor qualitat artística i professional, i és per això que aquest any, comptarem de nou amb prestigiosos artistes i formacions de nivell internacional com el Liverpool String Quartet (Róisín Walters-violí, Sarah Hill-violí, Daniel Sanxis-viola i Nick Byrne-violoncel), que després de més d’un any d’abscència a causa de les restriccions de mobilitat no ha pogut fer acte de presència incondicional als nostres escenaris, i que ens portaran algunes de les millors obres del seu repertori; Àngel Òdena (baríton), aclamat solista del Camp de Tarragona, al qual s’uniran les veus de Roger Padullés (Tenor) i Carolina Fajardo (soprano); el pianista Alan Branch; joves promeses com la flautista castellvellenca Alexandra Huguet, acompanyada per la seva professora Nèlia Sanxis, la violinista Amélie Sanxis Hill, i la cellista Isabella Sanxis Hill, que amb sols 13 i 11 anys respectivament estan demostrant el seu talent. 
També se’ns uniran els magnífics Pep Gimeno «Botifarra», la cantautora catalana Maria del Mar Bonet, «Portobello», «Rolling Fox» i els «Timbalers de Castellvell». 
Així mateix,  oferirem activitats complementàries, amb les quals també donarem cabuda a altres expressions o manifestacions de l’art i de la cultura. 
En un procés de treball conjunt, l’Ajuntament de Castellvell del Camp i l’Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora, amb la col·laboració de diverses entitats culturals de Castellvell del Camp, hem fet possible aquest projecte per mantenir viu el batec de la cultura, i donar tot el nostre suport als professionals que han dedicat, i estan dedicant la seva vida a difondre i fer pedagogia de la música, i que malauradament, durant aquests temps de profunda crisi, n’han patit fortament les conseqüències. 
Esperem, doncs, que us animeu a venir i participar d’aquesta celebració que serà la 2a Edició del Castellvell MusicFest.

Jordi Borràs - President Associació Musical i Cultura Ars Àurea Sonora
Dani Sanxis - Director Artistic Castellvell MusicFest

bottom of page