top of page
Foto Anna.jpg

Anna Jansà Bayona | Flauta

Nascuda a Reus l'any 1995, on va començar els seus estudis musicals a
l’Escola i Conservatori de Música de la ciutat amb la professora Nèlia Sanxís. Un cop finalitzats els estudis de Grau Professional, es va traslladar a la ciutat de Saragossa per continuar amb la seva formació com a flautista al Conservatori Superior de Música d’Aragó, amb els professors Fernando Gómez, Antonio Nuez i André Cebrián.
Posteriorment, es va traslladar a la ciutat d’Anvers, Bèlgica, per estudiar
el màster d’interpretació amb els flautistes Aldo Baerten, professor
principal, i Lieve Goossens.

Per complementar la seva formació ha rebut classes de flautistes de reconegut prestigi com són Júlia Gállego, Vicens Prats, Clara Andrada, Álvaro Octavio, Mario Caroli, Emily Beynon, Sarah Louvion, Marten Root, entre d’altres i dels piccolistes Peter Verhoyen i Anke Lauwers.

Al llarg d’aquests anys ha participat en diverses joves orquestres com són la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Alevins (JONC Alevins), la JONC, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG) i la Antwerps Jeugdorkest (Jove Orquestra d’Anvers). També ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i amb el quartet de corda “Spiegel String Quartet”. També s’ha format en el vessant de la docència realitzant un màster a l’Escola Superior de Música de
Catalunya i l’altre a la Universitat Internacional de València. Actualment, és professora de flauta travessera en diverses escoles de música del Camp de Tarragona.

Sarah Hill
bottom of page