top of page
Alexandra Huguet.JPG

Alexandra Huguet

Flauta

Alexandra Huguet va començar els seus estudis musicals a l’escola de música de la Selva del Camp a l’edat de 4 anys. A l’edat d’11 anys, va entrar al Conservatori de Reus per cursar el Grau Professional amb la professora Nèlia Sanxís, acabant amb el Premi Extraordinari i Matrícula d’Honor en l’especialitat de flauta travessera. Al 2018, va aconseguir el premi BBVA a la millor interpretació d’una obra de compositor català. El mateix any, va obtenir menció d’honor en el concurs de cambra Higini Anglès. També va participar en el concurs BBVA en el qual va quedar finalista dos anys consecutius.
Al 2019, va entrar com a flauta titular a la JONC Alevins. També ha format part d’altres orquestres i bandes com la JOSV, la JOSDT, la BSDT i la JOIC. Amb només 16 anys, va realitzar el seu primer concert com a solista amb l’Orquestra del Conservatori de música de Reus sota la direcció d’Àlex Sansó. L’any passat, va obtenir la beca Ferrer-Salat per cursar els 4 anys del Grau Superior al Conservatori del Liceu amb el professor Christian Farroni. Recentment, ha obtingut el segon premi en el King’s Peak International Music Competition i en l’Odin International Music Competition. També ha sigut guanyadora del 3r premi al concurs Sant Anastasi de Lleida. 
S’ha format amb músics de renom com Javier Castiblanque, Vicens Prats, Bruno Claverie, Álvaro Octavio, Miguel Ángel Angulo, Bernat Castillejo, Beatriz Cambrils, Magdalena Martínez i Julien Beaudiment.

Alexandra Huguet | Flauta: Service
bottom of page